Nova tehnologija u našoj ordinaciji – Medit i500 za digitalno uzimanje otisaka!

Datum objave

Dragi naši pacijenti,

S ponosom vas obavještavamo da se naša ordinacija za dentalnu medicinu i ortodonciju u Vukovaru od nedavno može pohvaliti s Medit i500 uređajem za digitalno uzimanje otisaka. Ovaj vrhunski uređaj revolucionirao je način na koji obavljamo protetičke i dijagnostičke postupke, donoseći preciznost, udobnost i učinkovitost na potpuno novu razinu.

Što je Medit i500?

Medit i500 je intraoralni skener koji omogućuje brzo i precizno digitalno uzimanje otisaka vaših zuba. Umjesto tradicionalnih metoda koje uključuju neugodne otisne mase, Medit i500 koristi naprednu tehnologiju skeniranja kako bi stvorio detaljnu trodimenzionalnu (3D) sliku vaših zuba i oralne strukture.

Kome je potreban Medit i500?

Digitalno uzimanje otisaka s Medit i500 uređajem je idealno za širok spektar dentalnih postupaka, uključujući:

Protetika: Bilo da se radi o izradi krunica, mostova, zubnih proteza ili faseta, Medit i500 omogućuje precizne otiske koji osiguravaju savršeno prianjanje i prirodan izgled vaših protetskih radova.

Ortodoncija: U ortodontskom liječenju, precizni digitalni otisci omogućuju izradu individualiziranih aparatića i drugih ortodontskih pomagala, što vodi bržim i učinkovitijim rezultatima.

Implantologija: Za planiranje i postavljanje dentalnih implantata, Medit i500 pruža visokokvalitetne 3D slike koje omogućuju precizno pozicioniranje i najbolji mogući ishod.

Dijagnostika: Detaljni digitalni otisci olakšavaju dijagnostiku raznih dentalnih problema i omogućuju precizno planiranje tretmana.

Prednosti Medit i500 tehnologije:

Preciznost: Visoka rezolucija i točnost skenera osiguravaju detaljne i precizne otiske.
Udobnost: Brz i neinvazivan postupak digitalnog skeniranja eliminira potrebu za neugodnim otisnim masama.
Brzina: Smanjuje vrijeme potrebno za izradu protetskih radova i omogućuje bržu realizaciju vaših tretmana.
Digitalna arhiva: Svi otisci se pohranjuju digitalno, omogućujući lakši pristup i bolju organizaciju dentalnih podataka.

Posjetite nas i doživite prednosti digitalne dentalne tehnologije s Medit i500!

Vaše oralno zdravlje i zadovoljstvo su naš prioritet. Posjetite našu ordinaciju u Vukovaru i iskusite prednosti najnovije tehnologije koja osigurava vrhunsku skrb za vaš osmijeh. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sve vaše dentalne potrebe.

Za više informacija ili za zakazivanje termina, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte.
Vaš savršen osmijeh čeka!

pročitaj i ovo

Obavijest o radnom vremenu

Ordinacija ne radi na dane:

Sljedeći radni dan je: