Nabavili smo novi uređaj ortopantomogram – revolucionarni uređaj za vaš osmijeh!

Datum objave

Dragi naši pacijenti,

U našoj ordinaciji za dentalnu medicinu i ortodonciju u srcu Vukovara, uvijek smo posvećeni pružanju najnaprednije i najkvalitetnije skrbi za vaš osmijeh. Stoga vas s velikim zadovoljstvom obavještavamo da smo nedavno nabavili najnoviji uređaj ortopantomogram (OPG).

Što je ortopantomogram?

Ortopantomogram, poznat i kao dentalni panoramski rendgenski snimak, je specijalizirani rendgenski uređaj koji pruža cjelovit prikaz vaše čeljusti, zuba i okolnih struktura. Ovaj neinvazivni dijagnostički alat omogućuje našem stručnom timu detaljan uvid u stanje vašeg oralnog zdravlja.

Kome je potreban ortopantomogram?

Ortopantomogram je ključan dijagnostički uređaj za mnoge dentalne postupke i situacije, uključujući:

  1. Planiranje ortodontskih tretmana: OPG omogućuje ortodontima da procijene stanje zuba, čeljusti i rasta kostiju kako bi izradili najučinkovitiji plan liječenja.
  2. Ekstrakcija zuba: Prije ekstrakcije zuba, OPG omogućuje detaljnu procjenu strukture okolnih zuba i tkiva kako bi se osigurala sigurna i precizna procedura.
  3. Implantološki postupci: Za postavljanje dentalnih implantata, ortopantomogram pruža jasnu sliku o gustoći kosti i mogućim preprekama.
  4. Dijagnostika oralnih bolesti: OPG pomaže u otkrivanju raznih oralnih problema poput karijesa, upala korijena zuba, cista ili tumora.

Prednosti naše nove OPG tehnologije:

  • Preciznost: OPG omogućuje visokokvalitetne, visoke rezolucije slike za preciznu dijagnostiku.
  • Sigurnost: Uređaj koristi minimalnu dozu rendgenskog zračenja, što ga čini sigurnim za pacijente svih dobnih skupina.
  • Udobnost: Brza i neinvazivna procedura omogućuje udobnost pacijenta tijekom snimanja.

Posjetite nas i iskusite vrhunsku dentalnu skrb uz pomoć našeg novog OPG uređaja!

Vaše oralno zdravlje je naš prioritet, stoga nas posjetite u našoj ordinaciji u Vukovaru i iskusite revolucionarnu dentalnu tehnologiju koja će osigurati zdrav i lijep osmijeh. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sve vaše dentalne potrebe.

Za više informacija ili za zakazivanje termina, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. Vaš zdrav osmijeh čeka!

pročitaj i ovo

Obavijest o radnom vremenu

Ordinacija ne radi na dane:

Sljedeći radni dan je: